Skip to content →

Hvem, Hvad, Hvorfor?

Hvem? 

Mit navn er Jeppe Skov Kristensen og til daglig studerer jeg til fysioterapeut i København. Udover at studere er jeg fysisk træner for HIK U15, Life Kinetik træner for HIK U19 Div og motorisk ansvarlig for HIK's (Hellerup Idræts Klub) børneungdom.

Hvad?

Basic Athletiq er en hjemmeside, som i starten vil fungere som en blog. På sigt vil der tilbydes en-til-en træninger, træningsprogrammer, og meget andet. Der vil være en ny artikel tilgængelig hver søndag, og til tider vil der komme to artikler om ugen. Udover hjemmesiden er det også muligt at følge Basicathletiq på instagram og på facebook. Klik på logoet i højre hjørne af hjemmesiden for at følge med på Instagram eller Facebook.

Hvorfor? 

Jeg mener ikke at motorisk træning og kognitiv træning får den opmærksomhed den bør, i Danmark. Jeg har derfor skabt denne hjemmeside med formålet om at formidle evidens på området og mine egne ideer. I fodbold er lande som Tyskland, Belgien og Holland lysår foran Danmark når det kommer til motorisk og kognitiv træning, og det er derfor min hensigt at vække jeres interesse indenfor dette felt.

 

 

93565934_1170308159971487_8362177698973351936_n